Nuttige plaatsen (POI)

Home»Nuttige plaatsen (POI)

Nuttige en leuke weetjes uit de omgeving

Leuk om eens te doen is het maken van een solex-tocht een heerlijke ervaring om de omgeving te verkennen met een ouderwets vervoersmiddel die de aandacht trekt. Een bezoek aan het bezoekerscentrum “de Nul” of Paleis het Loo in Apeldoorn. Bezoek brengen aan een van de vele kunstgalerijen. Gebruik maken van de vele rustpunten waar u kunt genieten van een kop koffie. Maar ook oudenambacht Vieze’s erfgoed in wapenveld en Hagedoornsplaatse Zuuk. Of wandelend over het blotevoetenpad in Nunspeet of Twello.
En niet te vergeten het bio winkeltje Koek en ei bij onze prachtige molen aan de rand van het water in ons mooie dorpje waar u kunt genieten van heerlijk vers gezet kopje koffie. 

Kinderen en/of kleinkinderen mee ga dan eens naar Ballorig in Wijhe of Hattem, kinderparadijs Malkenschoten in Apeldoorn. De Koperen ezel voor het maken van een heerlijk ritje met of zonder picknick met een ezel voor groot en klein.

Genieten van een dag ontspanning en wellness behoort natuurlijk tot de mogelijkheden bij de Veluwse Bron in Emst of Thermen Bussloo in Voorst

Teveel om op te noemen, meer informatie hebben wij natuurlijk wel voor u in huis.