Omgeving

Home»Omgeving

Unieke locatie in deze mooie omgeving

Gelegen tegen het plattelandsdorpje Veessen in de IJsselvallei met enerzijds de Gelderse natuurgebied de Veluwe en anderzijds het Sallandse natuurgebied Fortmond maakt het een prachtige gevarieerde omgeving met: bos, heide, water, landerijen, bezienswaardigheden en historische monumenten en steden.

De IJssel als grens tussen Overijssels Salland en Gelderse Veluwe aan beide zijden een totaal verschillende omgevingen met ieder eigen bekoringen. Hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend en nodigt de omgeving uit voor fietsen, vissen, wandelen of geocachen.

Nuttige plaatsen in de omgeving

Maar ook een stadsbezoek behoort tot de mogelijkheden, Zwolle, Apeldoorn of het historische Hattem, Elburg, Deventer bevinden zich binnen een straal van 18 kilometer. Hier worden in het seizoen allerlei leuke en spannende evenementen en markten georganiseerd die het zeker de moeite waard maken om te bezoeken.

Bekijk het overzicht

De IJssel

Volgens velen de allermooiste rivier van Nederland. Het water, de uiterwaarden, de natuurgebieden en de Hanzesteden vormen een toeristische trekker van formaat.

Lees meer over deze omgeving

De Veluwe

De Tesseplekke ligt in een schitterende omgeving bij de IJssel en tegen de Veluwe.
De omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen langs de IJssel en kun je met behulp van het ANWB fietsroute netwerk uitstekend fietsen door de prachtige gevarieerde omgeving van bos, heide, landerijen en water.

Lees meer over deze omgeving

Salland en Fortmond

De IJssel over stekend bij Veessen met het Kozakken fiets/voetveer komt men terecht in een prachtig natuurreservaat van het voormalig steenfabriek Fortmond in Salland.

Lees meer over deze omgeving

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de omgeving of camping.

Kom in contact